Radu Aldulescu la Lugoj

Vă invităm joi seara, 21 iunie, de la 19:00, la Casa Bredicenilor (Str. Victor Vlad Delamarina nr. 4), pentru lansarea celui de-al zecelea roman al unuia dintre cei mai apreciați prozatori contemporani români, „Rezidenți în Casa Visurilor”, de Radu Aldulescu, proaspăt apărut la editura Hyperliteratura.

Alături de autor, la întâlnire vor participa Henrieta Szabo și scriitorul Andrei Ruse.

Grigore, un ziarist ratat, de 49 de ani, care locuiește într-un apartament sărăcăcios împreună cu părinții lui bolnavi, având grijă de ei și de Charlie, câinele bătrân și orb al familiei, hăituit de fostele sale neveste și mereu umilit de șeful său bețiv și pervers, o întâlnește pe Argentina, o fostă sportivă, rămasă fără locuință, paznic la o casă de amanet, iar împreună încep să nutrească iluzia unei noi vieți.

Soarta este însă nemiloasă cu cei amărâți și fără șansă, cu cei care n-au avut și nu vor avea niciodată nimic, dar care cred că oricând totul se poate schimba. Casa Visurilor rămâne doar un deșert al speranțelor și amăgirilor celor care îndrăznesc să viseze, până când viața dă cu ei de pământ.

Comandă online:
Hyperliteratura.ro/produs/Rezidenti-in-Casa-Visurilor

Intrarea este liberă!

sursa facebook

 

Comentarii