Live in the City , ediția a IV-a

„Am hotărât ca anul acesta, prin spectacolul „Live în the City”, să prezentăm ce are mai bun Lugojul în domeniul muzical, genurile clasic, blues sau rock.
Adrian Sidoreanu este muzicianul care , după o pauză de foarte mulți ani, a revenit „în forță”, reușind, prin multele concerte pe care le-a susținut, să atingă un nivel performant, într-o zonă deloc facilă, aceea a chitarei clasice. Talentul, ambiția și, mai ales, orele de studiu l-au readus pe Sidoreanu în elita muzicienilor, devenind un nume care va rămâne în istoria culturală a orașului.
Trupa MIST, care a avut debutul oficial acum doi ani tot în cadrul spectacolului „Live în the City”, poate fi considerată, alături de trupele Beta, Logic și Anarhia, o trupă emblematică a Lugojului. Chiar dacă rock-ul a devenit un gen de nișă în România, trupa MIST a susținut numeroase concerte, confirmând că este una dintre cele mai bune formații rock din țară. Cei șase componenți ai trupei, Cristi Vetan – chitară, Cristi Rachitan – chitară, Neluțu Căpraru – bas, Denis Avram – tobe, Neluțu Todor – clape și Luci Avramescu – voce, prezintă publicului atât piese cover, ale unor trupe celebre, cât și compoziții proprii.
Lor li se va alătura, ca invitat special, Cezar Costescu, unul dintre cei mai buni chitariști din România”, a declarat Augustin Bercean, coordonatorul acestui proiect.

Evenimentul va avea loc miercuri, 5 decembrie începând cu ora 19:00. Intrarea este liberă!

sursa Facebook

 

Comentarii