Gala Internațională de Jazz, Lugoj

Anul acesta, gala se va desfășura în două spații culturale lugojene. Evenimentul va începe vineri, 15 noiembrie la Școala Gimnazială de Muzică “Filaret Barbu“. De la ora 18.00 va avea loc un concert duo format din Mariano Castro la pian & Carlos Libedinsky la bandoneon, dublu nominalizați la Latin Grammy Awards. În deschidere va susține un moment muzical lugojeanul Adrian Sidoreanu la chitară clasică.

Accesul se face doar pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi obținute de la Agenția Teatrului Municipal “Traian grozăvescu”.

Cel de al doilea eveniment se va desfășura la English Pub, de la ora 20:30 unde va concerta trupa Canarro din Ungaria, una dintre cele mai renumite trupe de swing/jazz/manouche din Europa. Prețul unui bilet este de 25 lei. Bilete se pot obține înainte de concert.

Gala Internațională de Jazz din acest an este organizată de către Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș, Primăriei Lugoj și al Consiliului Local Lugoj.

sursa Facebook

 

Comentarii