Concert PACIFICA

“Dragi prieteni,

cu parere de rau trebuie sa va anuntam ca prietenul si colegul nostru Leo Iorga nu va putea fi prezent la concertul programat datorita faptului ca in perioada 15 feb-15 martie va fi plecat la Hamburg unde va efectua interventiile si tratamentul recomandat de medici pt. rezolvarea problemelor sale de sanatate.

In aceasta situatie, din respect pt. voi , fanii si prietenii lui Leo si ai trupei Pacifica, de comun acord cu organizatorul evenimentului am hotarat sa sustinem acest concert in formula PACIFICA, adica Teo Boar-voce, chitara si Vlady Cnejevici-claviaturi, voce.

Dorim sa va anuntam ca in seara concertului vor fi disponibile spre vanzare Cd-uri “Best of LEO IORGA & PACIFICA”, iar banii rezultati din vanzarea lor vor fi donati lui Leo pt. achitarea contravalorii interventiilor si a tratamentului.” au declarat pe pagina de Facebook membrii grupului Pacifica

Concertul PACIFICA susținut de Teo Boar și Vlady Cnejevici va avea loc miercuri, 20 februarie de la ora 19:00 la Teatrul Municipal “Traian Grozavescu”. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului de luni până sâmbătă, între orele 15:00-18:00.

Donații directe pentru Leo Iorga se pot face pe Facebook cu un CLICK AICI!

sursa Facebook

 

Comentarii